2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF
A rendőrség bizonyítani tudja, ki szúrta meg Marian Cozmát

A rendőrség bizonyítani tudja, ki szúrta meg Marian Cozmát

A rendőrség bizonyítani tudja, ki szúrta meg Marian CozmátA rendőrség bizonyítani tudja, hogy az öttagú csoportból ki szúrta meg Marian Cozmát, és ki volt a másik két ember, aki segített neki – közölte Derzsy Péter alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója a megyei napilappal csütörtökön. „Pontosan tudjuk, hogy ki szúrta meg Cozmát, valamint Pesicset” – mondta a bűnügyi igazgató, hozzátéve, információjuk van a február 8-i gyilkosság minden egyes másodpercéről. Derzsy Péter azt is elmondta a Veszprém megyei Naplónak, hogy „az öt gyanúsítottból a fenti eseményekben, ahol a halálos szúrás érte a román sportolót, már csak hárman vettek részt”.
 
„Erre a három emberre egyértelmű bizonyítékunk van; ők azok, akik Marian Cozmát bántalmazták, amikor a halálos szúrást elszenvedte” – nyilatkozta a nyomozás vezetője.

Az előzetes letartóztatásban lévő hét gyanúsított közül ötnek három hónappal meghosszabbította a fogva tartását a veszprémi bíróság – tájékoztatta Váradi Piroska, a főkapitányság szóvivője csütörtökön délután az MTI-t. Közölte: arról az öt személyről van szó – R. Sándorról, N. Győzőről, Sz. Ivánról és társaikról – akiket az ügyben emberölés bűntettének elkövetésével gyanúsítanak. A bűnügynek eddig kilenc gyanúsítottja van, s közülük heten vannak előzetes letartóztatásban.

Marian Cozmát február 8-án hajnalban gyilkolták meg az egyik veszprémi lokál előtt. A segítségére siető sporttársai – Zarko Sesum szerb, Ivan Pesic, horvát válogatott kézilabdázó, az MKB Veszprém játékosai – életveszélyes sérüléseket szenvedtek, megműtötték őket és hosszabb időn át kórházi kezelésre szorultak.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek