2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

A rendőrőrsig vezettek a nyomok

A rendőrök nyomára bukkantak a tyúktolvajnak, akit kollégáik a rendőrőrsön éppen egy másik ügyben hallgattak ki.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrőrs Mezőcsáti Rendőrőrse ismeretlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. január 24-én, pontosan be nem határolható időpontban egy ároktői portáról három tyúkot eltulajdonítottak.

 A bejelentést követően a Mezőcsáti Rendőrőrs helyszínen tartózkodó járőrei még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 40 éves L. Csabát. A férfi felkutatása nagy nehézséget nem okozott az egyenruhásoknak, mivel a tyúktolvaj egy másik, általa elkövetett bűncselekmény vizsgálata miatt éppen a rendőrőrsön tartózkodott.

 A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ároktői tyúklopás ügyében lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L. Csabával szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek