2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök lefoglalták a több mint háromszázezer forint készpénzt is

A rendőrök lefoglalták a több mint háromszázezer forint készpénzt is

 Az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai egy napon belül elfogták azt a két fiatalembert, akik egy elvesztett táska megtalálását követően úgy döntöttek, hogy azt megtartják.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 25 éves gönci férfival és 17 éves társával szemben. A gyanúsítottak 2020. március 2-án 17 óra előtt Göncön, egy közintézmény ablakpárkányán felejtett autóstáskát találtak meg, és tulajdonítottak el. A táskában egy férfi személyes iratai, bankkártyája, valamint több mint háromszázezer forint készpénze volt.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, egy napon belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembereket. A nyomozók megtalálták az ellopott táskát is, annak teljes tartalmával együtt, hiánytalanul.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy fokozottan figyeljenek értékeikre! Ne tartsák értékeiket könnyen hozzáférhető helyeken, illetve ezeket a tárgyakat ne hagyják őrizetlenül!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai zöldhatár-ellenőrzésen 8000 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök a rendőrökkel közösen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum