2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

A rendőrök emlékeztek a kerékpártolvajra

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai visszaadták a kétkerekűt jogos tulajdonosának.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves miskolci férfival szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsított 2020. május 20-án a késő esti órákban egy tiszaújvárosi társasház melléképületéből eltulajdonított egy csaknem 150.000 forint értékű kerékpárt.

A nyomozás során kiderült, hogy még aznap Tiszaújvárosban a járőrök igazoltatták a férfit, aki az eltulajdonított kerékpárral közlekedett, de mivel ekkor még bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, ezért továbbengedték.

A sértett másnap tette meg feljelentését, és az abban leírtak alapján a járőrök emlékeztek a biciklire, illetve az azzal közlekedő férfira, akivel szemben eljárást indítottak, majd a tőle lefoglalt kétkerekűt a jogos tulajdonosának visszaadták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…