2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 382 HUF
1 GBP 450 HUF

A rendőrök emlékeztek a kerékpártolvajra

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai visszaadták a kétkerekűt jogos tulajdonosának.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves miskolci férfival szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsított 2020. május 20-án a késő esti órákban egy tiszaújvárosi társasház melléképületéből eltulajdonított egy csaknem 150.000 forint értékű kerékpárt.

A nyomozás során kiderült, hogy még aznap Tiszaújvárosban a járőrök igazoltatták a férfit, aki az eltulajdonított kerékpárral közlekedett, de mivel ekkor még bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, ezért továbbengedték.

A sértett másnap tette meg feljelentését, és az abban leírtak alapján a járőrök emlékeztek a biciklire, illetve az azzal közlekedő férfira, akivel szemben eljárást indítottak, majd a tőle lefoglalt kétkerekűt a jogos tulajdonosának visszaadták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nyílt nap a rendőrségen
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra látogattak a helyi Kincsem Napközi fiataljai. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon tölthettek el egy izgalmas …
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum