2022. 12. 2. péntek

Melinda, Vivien
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF

A rendőrök elfogták a munkahelyi tolvajokat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 24 éves sajtószentpéteri férfival, és a szintén 24 éves helyi társával szemben. Az eljárás adatai szerint Miskolcon, a Széchenyi utcán található egyik vendéglőben korábban dolgozó sajószentpéteri férfi – az üzlet le nem adott kulcsával – 2019. november 21-én 1 óra körül jogtalanul bement a vendéglátóhelyre. Az egyik akkor még ott alkalmazásban álló társa adott neki tanácsot, és ennek segítségével több mint négyszázezer forintot tulajdonított el.

“A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és pár napon belül azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, majd az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az USA-ból, nemzetközi egyezmény alapján érkezett adatokat felhasználva vizsgálta a részvényjuttatások adózását. Hé…
Kedden, huszonhárom óra körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyíriben tűz miatt életét vesztet…

További cikkek