2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

A rendőrök elfogták a munkahelyi tolvajokat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 24 éves sajtószentpéteri férfival, és a szintén 24 éves helyi társával szemben. Az eljárás adatai szerint Miskolcon, a Széchenyi utcán található egyik vendéglőben korábban dolgozó sajószentpéteri férfi – az üzlet le nem adott kulcsával – 2019. november 21-én 1 óra körül jogtalanul bement a vendéglátóhelyre. Az egyik akkor még ott alkalmazásban álló társa adott neki tanácsot, és ennek segítségével több mint négyszázezer forintot tulajdonított el.

“A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és pár napon belül azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, majd az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum