2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök elfogták a közel másfél milliós kifosztás feltételezett elkövetőit

A rendőrök elfogták a közel másfél milliós kifosztás feltételezett elkövetőit

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.
Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy budapesti és egy tápióbicskei férfivel szemben. A gyanúsítottak 2020. augusztus 22-én 15 óra után különféle termékeket kínáltak eladásra egy miskolci családi ház tulajdonosának. A házalók az idős ember figyelmetlenségét kihasználva ékszert, készpénzt, valamint egy pénztárcát tulajdonítottak el, közel másfél millió forint kárt okozva.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a férfiakat elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vételükről is határoztak, majd előterjesztéssel éltek letartóztatásuk indítványozására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a házaló árusokkal kapcsolatosan az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét:

Nem érdemes kockáztatni, válasszák inkább a megbízható, garanciával rendelkező termékeket, szolgáltatásokat!
Ne engedjenek be idegent a lakásba!
Ha valaki ennek ellenére mégis így szeretne vásárolni, először vegye át és ellenőrizze az árut, és csak utána fizessen, lehetőleg a bejárati ajtón kívül!
Semmiképp se mutassa meg hol tárolja a pénzét, azt ne a házaló előtt vegye elő, és csak akkora összeget készítsen elő, ami a termék árát fedezi!

Minden gyanús körülmény esetén értesítsék a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek