2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

A pontos segítség fontos segítség

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője órát adott elismeréséül egy ónodi férfinak, aki segítséget nyújtott a rendőröknek egy betörő elfogásához.

Mint arról korábban beszámoltunk a rendőrök 2016. december 12-én 20 óra körül Ónodon elfogtak egy férfit, aki betört a helyi Nemzeti Dohányboltba, majd a szemközti posta ablakát is betörte. A tolvajt állampolgári segítséggel fogták el a rendőrök, mert egy lakos telefonon folyamatosan tájékoztatta a hatóságot a betörő menekülési útvonaláról.

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a főkapitányság vezetője 2016. december 22-én tárgyjutalomban részesítette azt az állampolgárt, aki közreműködésével eredményesen támogatta a rendőrök munkáját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek