2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A kés is előkerült Csobádon – Rendőrségi hírek Borsodból

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. augusztus 15-én történt rendőrségi eseményeiből.


Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság G. Miklós 43 éves és B. Milán 21 éves csobádi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint Csobádon, a Rákóczi utcában 2014. augusztus 15-én 12 óra 5 perckor előzetes szóváltást követően G. Miklós bántalmazott egy 20 éves lányt, akinek a védelmére kelt B. Milán 21 éves férfi, a fiatalabb késsel fenyegette meg az idősebbet. A lakossági bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a két garázdát.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság B. László 43 éves, L. András 46 éves és 17 éves fiatalkorú társukkal szemben. A nyomozás adatai szerint Tarcalon, a Fő utcán 2014. augusztus 15-én 13 órát követően B. László és 17 éves fia összeszólalkozott L. Andrással, majd a helyi férfiak kölcsönösen bántalmazták egymást. A lakossági bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a két garázdát.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci-, az Ózdi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, továbbá anyagi kárral járó ütközés tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek