2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

A „Józan Hétvége” eredménye

A négy napos akció során a gyorshajtók és ittas járművezetők kiszűrését célzó országos akcióban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vett.
Az Országos Rendőr-főkapitányság által országosan meghirdetett kampányban közreműködve fokozottan ellenőrizte megyénk közútjain a járművezetőket 2014. május 1-je és 2014. május 4-e között a főkapitányság kijelölt állománya.

A „Józan Hétvége” akció eredményei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében:

Az akcióban összesen 296 egyenruhás vett részt, akik összesen 1100 személynél alkalmaztak alkoholszondát.

Az ittasság ellenőrzésénél 21 esetben színeződött el a szonda, akik közül három gépjárművezető, egy motorkerékpáros, kettő segédmotor-kerékpáros és tizenöt kerékpáros volt.

A járőrök két férfitől vonták be a vezetői engedélyét, közlekedési szabálysértés miatt 104 személlyel szemben szabálysértési bírságot szabtak ki, 50 fővel szemben feljelentést tettek, míg 240 esetben gyorshajtás miatt közigazgatási hatósági eljárást kezdeményeztek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum