2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

A járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az tiszadorogmai férfihez, aki végzetes lépésre szánta el magát a családi házuk udvarán.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. szeptember 24-én 11 óra előtt érkezett bejelentés, miszerint egy tiszadorogmai lakos véget akar vetni az életének. A rendőrségtől segítséget kérő nő tudomást szerzett arról, hogy szülei összevesztek, majd édesanyja távozott az otthonukból az édesapja pedig végzetes lépésre szánta el magát.

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, akik a férfit az udvaron eszméletlen állapotban találták meg, alatta pedig egy eldőlt létra feküdt. A rendőrök a segítségre szoruló személynek szabad légutat biztosítottak, majd stabil oldalfekvésbe helyezték a mentők helyszínre érkezéséig.

A mentőszolgálat munkatársai a már magához tért férfit egy miskolci kórházba szállították további ellátás végett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…