2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

A járőrök egy napon belül elfogták

Az Ózdi Rendőrkapitányság közrendvédelmi állománya előállította azt a férfit, aki rablást követett el Ózd külterületén, egy kerékpárúton.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy farkaslyuki férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 7-én 15 óra 30 perckor, Ózd és Arló települések közötti kerékpárúton egy fiúval beszélgetést kezdeményezett, majd elkérte a mobiltelefonját. A sértett később megpróbálta visszakérni a jogos tulajdonát, de a férfi megfenyegette, hogy bántalmazni fogja, majd elsietett a helyszínről.

A rendőrök – értesítésüket követően – egy napon belül elfogták és  előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum