2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

94 éves bajbajutott férfinak segítettek

Kutyáját szerette volna megetetni az az idős úr, aki mezőkövesdi háza udvarán elesett és több órája hangosan segítségért kiabált.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei 2019. november 11-én 22 óra 20 perckor szolgálatellátásuk során Mezőkövesden, a Margit utcán haladtak gépjárművükkel, amikor hangos segélykiáltásokra lettek figyelmesek.

A járőrpár azonnal a hang irányába indult, amikor egy családi ház udvarán egy idős férfit pillantottak meg, aki egy széken ülve segítségért kiabált.

A 94 éves férfi elmondta a hozzá siető rendőröknek, hogy még világosban jött ki az udvarára a kutyáját megetetni, azonban elesett és nagyon megütötte fejét és karját. Erre a székre ugyan még fel tudott ülni, de a házba nem volt már ereje bemenni, órák óta segítségért kiabált és már nagyon fázott is.

Gál Klaudia r. őrmester és Bukó László r. őrmester a bajbajutott férfit felsegítette, majd bekísérte házába, ahol meleg plédekkel betakarták.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik az átfázott idős férfit további ellátása céljából az egri kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…
Szemtanúkat keres a rendőrség
A rendőrök a lakosság segítségét kérik a gesztelyi körforgalomnál történt halálos közúti közlekedési baleset kapcsán. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei…

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum