2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

9 milliós illegális dohány a teraszon

Csaknem kilenc millió forint értékű vágott dohányt és magyar adójegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy mezőzombori családi házban.

Az illegális dohánytermékeket a ház különböző helyiségeiben – garázsban, teraszon – rejtették el. Az ügyben orgazdaság bűncselekménye miatt kezdeményeznek eljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Szerencsi Rendőrkapitányság jelzésére érkeztek a pénzügyőrök a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőzomboron lévő házhoz. A rendőrök találták meg a ház teraszán és garázsában elrejtett illegális dohányt.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrei összesen 105 kilogramm vágott dohányt és 500 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát foglaltak le a házban. A lefoglalt áru értéke csaknem 9 millió forint. Orgazdaság bűncselekménye miatt indult eljárás egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az ügy részleteinek vizsgálatát a NAV pénzügyi nyomozói végzik majd el.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek