2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 15-én lopás miatt nyolc, garázdaság elkövetésért egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.
Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc irányából a 37-es számú főúton Sárospatak felé közlekedett személygépkocsijával egy 54 éves sátoraljaújhelyi férfi. Haladása során az autóval belehajtott egy nagyobb kátyúba. Ennek következtében a jármű jobb első, illetve hátsó kereke légvesztett lett, így a sofőr elvesztette a gépkocsi felett az irányítást és a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba lehaladva egy fának ütközött.

A baleset során az autó 42 éves női utasa megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. Az ügyeletes orvos tájékoztatása szerint az asszony 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. 

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott, esetenként esős, ködös időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum