2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 15-én lopás miatt nyolc, garázdaság elkövetésért egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.
Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc irányából a 37-es számú főúton Sárospatak felé közlekedett személygépkocsijával egy 54 éves sátoraljaújhelyi férfi. Haladása során az autóval belehajtott egy nagyobb kátyúba. Ennek következtében a jármű jobb első, illetve hátsó kereke légvesztett lett, így a sofőr elvesztette a gépkocsi felett az irányítást és a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba lehaladva egy fának ütközött.

A baleset során az autó 42 éves női utasa megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. Az ügyeletes orvos tájékoztatása szerint az asszony 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. 

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott, esetenként esős, ködös időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek