2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 13-án lopás miatt hat, míg garázdaság megalapozott gyanújával két főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket. Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kettő, míg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság további egy esetben.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket! A hatóság kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum