2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 27-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat, bolti-lopásért négy, tiltott kéjelgésért kettő, garázdaságért és rongálásért egy-egy  főt.
Megyénk útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc belterületén 2013. május 27-én 9 óra 50 perckor egy 39 éves helyi férfi vezette személygépkocsiját a Csabai kapuban. Haladása során nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, melynek következtében hátulról nekiütközött az előtte, a forgalomirányító fényjelző készülék Tilos jelzésénél álló személygépkocsinak, amit nekitolt az előtte lévő másik autónak is. A baleset következtében a középső gépkocsiban ketten megsérültek.

Miskolcon az Árpád utcán 15 óra 40 perckor a gyalogátkelő helyen akart átszaladni egy 10 éves kislány a gyalogosok forgalmát irányító fényjelző készülék tilos jelzésén, a várakozó autóbusz takarásából. Egy autós a szabad jelzésen haladva, a zebrán elütötte a gyermeket. Az elsődleges orvosi vizsgálatok a kislánynál nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket diagnosztizáltak.

Ózdon a  Szőlőkalja út irányából a Velence telep felé közlekedett egy autós a délutáni órákban. Vezetés közben a sofőr rosszul lett, melynek következtében a járművel az úttestről lehaladt, majd a beton közvilágítási oszlopnak ütközött. A gépjármű vezetője az elsődleges orvosi vélemény alapján, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek