2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 14-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe, két főt lopás, további egy személyt tiltott kéjelgés miatt.

Hernádnémetiben egy 42 éves asszony egy másik nő biciklijének kosarából elemelt egy szatyrot, amiben az ebéddel teli ételhordó volt. A bejelentést követően a tolvajt a rendőrök elfogták és előállították.

Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon a Vasgyári úton a villamos végállomáson egy 43 éves helyi nő eddig még tisztázatlan körülmények között a megállóból már kiinduló villamos és a peron közé esett, minek következtében megsérült. A gyalogost a mentők kórházba szállították, az orvos elsődleges megállapításai szerint a nő súlyos sérülést szenvedett.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek