2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Lopásért, 72 órán belül a bíróság előtt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Lopásért, 72 órán belül a bíróság előtt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 14-én lopásért három, távoltartás szabályainak megszegéséért egy, garázdaság miatt további egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Múcsony belterületén közlekedett Szuhakálló irányába személygépkocsijával egy 27 éves szendrőládi fiatalember. Az eljárás adatai szerint az egyik kereszteződésben nem tartott kellő követési távolságot az előtte lassító és balra kanyarodó tehergépkocsi mögött, melynek következtében összeütköztek. A baleset során mindkét sofőr és a teherautó utasa az elsődleges orvosi vizsgálat szerint könnyű sérülést szenvedett.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott, esetenként esős, ködös időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek