2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Ittas vezetés miatt bevont jogosítványok: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Ittas vezetés miatt bevont jogosítványok: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 9-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában lopás, illetve távoltartás szabályainak megszegése miatt egy-egy főt, míg magánlaksértés miatt egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy esetben.

Közlekedésrendészeti helyzetkép – Ittas vezetés miatt bevont jogosítványok

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további hét anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A déli órákban egy kerékpáros ütközött neki egy autónak Edelényben. A rendőrség tudomására jutott információk alapján a biciklis figyelmetlenül akart előzni egy forgalmi okból megálló autót, aminek neki ütközött.

Az előzőhöz hasonló baleset történt Miskolcon is a délutáni órákban. Az elsődleges adatok szerint egy kerékpáros nem a kellő körültekintéssel közlekedett a Mikes Kelemen utcán, ahol neki ütközött a forgalmi okból megálló személygépkocsinak.

Járdánháza belterületén haladt egy személygépkocsi a délutáni órákban, amikor egy balra ívelésű kanyart követően eddig tisztázatlan körülmények miatt neki sodródott egy ház kerítésének. A baleset során a sofőr megsérült, illetve az autó és a ház is megrongálódott.

A közlekedési balesetek körülményeit a területileg illetékes Edelényi, Miskolci, illetve a harmadik esetben az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A további balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!  Ne feledjék: Mindenkit haza várnak!

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során két sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek