2022. 11. 27. vasárnap

Virgil
1 EUR 411 HUF
1 GBP 479 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Elsőként száz miskolci veheti birtokba Miskolc új élményfürdőjét

Elsőként száz miskolci veheti birtokba Miskolc új élményfürdőjét

Június 12-én nyit Miskolc legújabb, exkluzív élményfürdője, az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca. Száz szerencsés miskolci azonban már egy nappal a hivatalos megnyitó előtt belemerülhet a habokba a fürdő medencéiben. Ehhez nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni a nyitáshoz kapcsolódó nyereményjáték kérdéseire az Ellipsum Facebook oldalán.

A nyeremény 25 családi belépő két felnőtt és két gyermek részére az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő nagyközönség előtti ünnepélyes megnyitóját megelőző napon, 2021. június 11-én (pénteken) 16.00 és 20.00 óra között tartandó exkluzív, zártkörű rendezvényre.

 

A JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2021. május 28., 10:00 – 2021. június 4., 10:00

SORSOLÁS: 2021. június 4.

 

A nyerteseket email-ben értesítik, a szerencséseknek az értesítést követően legkésőbb 2 munkanapon belül kell visszajelezniük a részletek egyeztetéshez.

 

A nyereményjátékban csak 18 éven felüli, miskolci lakcímkártyával rendelkezők vehetnek részt, a fürdőbe – a hatályos veszélyhelyzeti intézkedéseknek megfelelően – csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be!

 

A játék az alábbi linken is elérhető:

https://bit.ly/2QXsRtr

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Adventi Matiné
A Művészetek Háza Béke Art Moziterme Adventi Matiné programja keretében idén is minden adventi hétvégén animációs és családi filmekkel várja az érdekl…