2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Minden lesz: eső, havas eső és havazás is várható a jövő héten

Minden lesz: eső, havas eső és havazás is várható a jövő héten

A következő napokban visszatér a csapadékos, télies idő. Többször várható hó, havas eső, de ónos eső, eső is. A leghidegebb órákban jellemzően mínuszok lesznek, a hét második felében viszont melegedés várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Hétfőn hajnaltájt Nyugat-Dunántúlon és északon helyenként már szállingózhat, eshet a hó, nyugaton átmeneti ónos eső sem kizárt. Délelőtt a Dunántúlon egyre többfelé, délutántól másutt elszórtan várható vegyes halmazállapotú csapadék: hó, havas eső, helyenként eső. Jelentősebb mennyiség délnyugaton hullhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és 0 fok között, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 6 fok között várható.

Kedden túlnyomóan borult lesz az ég. Többfelé várható havas eső, havazás, a Tiszántúlon eső is lehet. A szél időnként megélénkül, helyenként meg is erősödik. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 1, napközben 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán többfelé várható havazás, havas eső, a Tiszántúlon eső is lehet. A szél időnként megerősödik, a Nyugat-Dunántúlon viharos lökések is előfordulhatnak, ami ott a havat is hordhatja. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a maximumhőmérséklet 0 és plusz 5 fok között valószínű.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek