2022. 11. 27. vasárnap

Virgil
1 EUR 411 HUF
1 GBP 479 HUF

Lezárult az újabb E-lakáspályázat

Ismét nagy volt az érdeklődés a Miskolc Holding Zrt. által meg hirdetett elektronikus lakáspályázat iránt. Ebben az évben már második alkalommal került sor önkormányzati lakáspályázat kiírására, melynek eredményeként újabb 35 miskolci család juthat lakáshoz.  A határidőben beérkezett 1024 db pályázati kérelem feldolgozása megtörtént, az eredményre azonban még várni kell. A döntésről minden pályázó e-mailen kap értesítést.

A piaci kategóriájú, magasabb bérleti díjú lakásokra nagyobb volt a kereslet, hiszen a 14 db, piaci alapon meghirdetett lakásra összesen 660, míg a 21 db, alacsonyabb bérleti díjú, költségelvű lakásra 364 pályázat érkezett.  Nem ez volt az évben az utolsó lehetőség arra, hogy önkormányzati lakásra pályázzanak az érdeklődők.  A Miskolc Holding Zrt. Lakáshasznosítási üzletága szeptember elejére tervezi a következő pályázat kiírását.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Adventi Matiné
A Művészetek Háza Béke Art Moziterme Adventi Matiné programja keretében idén is minden adventi hétvégén animációs és családi filmekkel várja az érdekl…