2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lázár: a kormány megvédi a nemzeti érdekeket

Lázár: a kormány megvédi a nemzeti érdekeket

A kormány megkeresi a módját, hogy a nemzeti érdekeket megvédje – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csíki védjegyvitára és a kettős élelmiszerminőségre utalva.
A tárcavezető csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján egy összefogás eredményeként minősítette a Csíki sör és a Heineken közötti megállapodást, amelynek értékelése szerint az a tanulsága, hogy meg lehet oldani nehéz ügyeket is.
Megerősítette azt is, hogy a Nébih Olaszországban és Ausztriában értékesített, azonos nevű és külső megjelenésű termékeket vetett össze a Magyarországon forgalmazottal. A minőség az esetek 70 százalékában tért el, más alapanyagokat, ízesítőket és adalékokat, silányabb melléktermékeket használtak fel a vizsgált élelmiszerek esetében – fejtette ki.
Lázár János közölte: a V4-es partnerekkel azért küzdenek, hogy első lépésként a fogyasztók védelme érdekében a címkéken szerepeljen világos tájékoztatás az eltérésekről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokfelé esős, zivataros idővel kezdődik a hét, és egyúttal ér véget a nyár. A hét második felében több lesz a napsütés, többfelé továbbra is várhatók …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum