2023. 01. 31. kedd

Marcella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF

Miskolci Avastetői Óvoda támogatása

A MIVÍZ Kft. célkitűzései között fontos szerepet tölt be a folyamatos társadalmi szerepvállalás. Ezen cél megvalósítása érdekében vette fel a Társaság a Miskolci Avastetői Óvodával a kapcsolatot, akiket a jövőben hosszútávon segíteni szeretne. Az óvoda 7 csoportjába jelenleg 138 gyermek jár és egy 26 főből álló munkatársi közösség segít a mindennapokban.

 

 

 

Az együttműködés első lépéseként három nyomtatót adományozott a MIVÍZ Kft. a Miskolci Avastetői Óvodának. A felajánlott eszközöket a cég munkatársai személyesen adták át, segítve az óvoda dolgozóinak a minden napi munkáját.

Az óvoda vezetője, Deli Emese megköszönte a felajánlást és elmondta: a nyomtatókra már nagy szükségük volt elsősorban a gyerekek foglalkoztatásához szükséges színezők és különböző készségfejlesztők sokszorosítása miatt.

A MIVÍZ Kft. karbantartási munkatársai az óvoda kerítésének lefestésében is segítkeztek az elmúlt napokban.

Dr Gőz Péter a MIVÍZ Kft. Operatív Igazgatója elmondta, hogy a baba konyhabútoroknak a lefestése is napirenden van, amelyben szintén örömmel segítenek majd a MIVÍZ-es Kollégák.

A képen: Barna Adrienn (jobbra) a MIVÍZ Kft. Marketing és Kommunikációs munkatársa, Deli Emese Miskolci Avastetői Óvoda vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek