2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

A magyar rendőrség biztosította a rendet

A BELÜGYMINISZTÉRIUM KÖZLEMÉNYE
Az elmúlt hetekben többször kíséreltek meg különböző félkatonai szervezetek etnikai konfliktust szítani magyarok és cigányok között. Ezzel új bűnözési formát teremtettek meg. Ezen szervezetek mögött láthatóan ott vannak a politikai felbujtók, akik rendet hirdetnek és rendetlenséget okoznak.
A közrend biztosításának joga a magyar államot illeti meg, amelyet a rendőrség segítségével gyakorol. Ezt a jogot akarják kétes hátterű szervezetek kétségbe vonni, az egyenruha erejével visszaélve pedig bitorolni. Három napja hatályban van a szigorított szabálysértési kormányrendelet, amely alapján hazánk területén nem lehet többé következmények nélkül, egyenruhában jogtalanul „járőrözni”, másokban riadalmat és félelmet kelteni. Nem tűrjük, hogy félelemkeltő csoportok bármilyen etnikai vagy kulturális társadalmi csoporttal szemben fellépjenek. Ez bűncselekmény, és az elkövetőket, a rendbontókat a törvény erejével fogjuk felelősségre vonni.
A magyar rendőrség biztosította a rendet Gyöngyöspatán, Hajdúhadházon, és minden más településen meg fogja akadályozni a rendbontást. Nem engedi, hogy azt bármilyen „civil” keretek közé bújtatott szervezet veszélyeztesse, és felelőtlenül megzavarja az ország biztonságát, a települések nyugalmát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokfelé esős, zivataros idővel kezdődik a hét, és egyúttal ér véget a nyár. A hét második felében több lesz a napsütés, többfelé továbbra is várhatók …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum