2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A déli nyitás újabb sikere: Magyar segítséggel találnak jó útra a nigériai autósok

A déli nyitás újabb sikere: Magyar segítséggel találnak jó útra a nigériai autósok

A magyarországi székhelyű NNG Kft. és a lagoszi Pajuno Development Company Limited GPS navigációs eszköz szállítási szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztérium Nigériában szolgáló külgazdasági attaséjának közvetítésével.

A megállapodással indul el a nigériai és a hazai székhelyű cég között a kereskedelmi kapcsolat, mely várhatóan a jövőben egyre intenzívebbé válik majd.

Az NNG-t fiatal magyar programozók alapították 2004-ben. Mára a cég a saját fejlesztésű, iGO Navigáció elnevezésű szoftverével nemzetközileg is meghatározó szereplő lett a hordozható és az autóba építhető navigációs eszközök piacán.  A világ 10 vezető autógyártójából 7 használja az NNG megoldásait, mely által a hazai székhelyű vállalat 30 autómárkában van jelen.

Nigériában döntően okos telefonokat használnak navigációs célokra is. Az NNG megoldásának egyik legnagyobb előnye, hogy használata nem igényel internetkapcsolatot, így a mobilhálózattal nem lefedett területeken is működik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokfelé esős, zivataros idővel kezdődik a hét, és egyúttal ér véget a nyár. A hét második felében több lesz a napsütés, többfelé továbbra is várhatók …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum