2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Heves megyét Albert Zsófia képviseli 16-os rajtszámmal a Miss Hungary döntőjében.

Heves megyét Albert Zsófia képviseli 16-os rajtszámmal a Miss Hungary döntőjében.

Idén ismét szoríthat a megye, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében Albert Zsófia hatvani szépség is ringbe száll a 2022-es koronáért! A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre.

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music stábja tv felvételt készít az eseményről, és elindult az applikációjukon, illetve a weboldalukon a közönségszavazás is értékes nyereményekkel.
A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.
Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

Albert Zsófia, 20-as rajtszám, Felnőtt

Albert Zsófia Annának hívnak, 19 éves vagyok. Az érettségi utáni elmúlt 1 évem tapasztalatszerzéssel telt. Kipróbáltam magam több dologban és úgy néz ki az élet eddig jó irányba terelget. Általános iskola óta azt tanácsolták nekem, hogy a színészet felé induljak el majd, és ebben az évben sikerült egy kicsit belekóstolnom. Szeretnék ebből is kihozni minél többet, ha lesz rá lehetőségem, de a nagy szenvedélyemet, a lovaglást sem szeretném elengedni. 6 éves korom óta lovagolok és 3 éve büszke lótulajdonos vagyok. A tanulmányaimat ebben az irányban szeretném majd folytatni. Bár tudom, hogy rengeteg idő, munka és pénz, meg egy kicsi szerencse is kell hozzá, de a végső cél egy saját lovarda lenne ahol lovakat tenyésztek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek