2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF

Helyben büntetett a sofőr

Közúti veszélyeztetés bűntett, illetve garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 24 éves helyi férfival szemben.

Az elkövető 2021. december 7-én 19 óra után Miskolcon, a Zsolcai kapuban a belváros irányába úgy közlekedett, hogy szándékosan rákormányozta autóját a külső forgalmi sávban haladó kocsira, majd elé vágott és megállásra kényszerítette a sofőrt. Az autók súrlódásszerűen összeütköztek, megálltak és a férfi kiugrott a járműből, majd megütötte a másik fél ajtajának üvegét és leverte a visszapillantó tükrét is.

A rendőrségre érkezett bejelentést, és a sikeres adatgyűjtést, illetve a helyszíni szemlét követően a rendőrök a férfit már másnap gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi kihallgatásán elmondta, hogy az előtte haladó autó vezetőjének intenzív fékezése miatt lépett fel erőszakosan.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A balesetek elkerülése érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal, és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A közlekedési szabályok betartásával a balesetek megelőzhetők!

 

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek