2022. 12. 2. péntek

Melinda, Vivien
1 EUR 414 HUF
1 GBP 482 HUF

Hajas Laci fia a tükörképe

Mint két tojás, úgy hasonlít fia, Dávid Hajas Lászlóra! Az ország legismertebb mesterfodrászának gyermeke ugyan nem készül édesapja nyomdokaiba lépni, nemrég azonban egy bemutatón hajmodellnek állt, Laci pedig elárulta, néha olyan fiára nézni, mintha régi önmagát látná.
Meghökkentő fotót mutatott Hajas László. A mesterfodrász egy olyan felvételen látható, amelyen mintha megkettőzte volna fiatalkori önmagát. Hajas elárulta, az a trükkös felvétel nem csak őt ábrázolja, hanem a fiát, Dávidot is.
– A fiam most 20 éves, és bajuszt növeszt, így pedig tényleg nagyon emlékeztet arra, ahogyan én néztem ki az ő korában – nevetett a fodrász. A felvételen nem csak a bajusz, de a frizura is fokozza a hasonlóságot, így sokan hitték a fotót látva, hogy a két, képen szereplő ember ugyanaz. – Dávid egyébként nemrég hajmodellként próbálta ki magát, az egyik kollégám felkérte, és ő igent mondott. A fodrászat iránt azonban csak ennyire érdeklődik, közben a Corvinus egyetem hallgatója, ő inkább a számok embere – árulta el a sztárfodrász, aki egyébként számos munkája mellett nemrég vállalta azt is, hogy a Budapest Hair Show fővédnöke lesz.
– Ez egy nemzetközi rendezvény, amelyen részt vesz és bemutatót tart többek között Richard Ashforth, aki a British Hairdresser of the year győztese, igazi elhivatott művész – árult el pár szakmai titkot Hajas László. – Ezer éve ismerjük már egymást, dés örülök, hogy Budapestre érkezik. Az ilyen rendezvényeknek általában London ad otthont, amely Vidal Sasson hazája és a szakma fellegvára. Most azonban itthon köszönthetem majd őt.
A Budapest Hair Show-n – szeptember 18-án a Várkert Bazárban – Ashforthon kívül több hazai ismert fodrász tart majd bemutatót, idén nem csak a szűken vett szakma, de a közönség is beleshet majd a legfrissebb hajtrendekbe, és abba, mi vár a frizurákra a jövőben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek