2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Greengage díjat nyert a Mirehu szemléletformáló tevékenysége

Greengage díjat nyert a Mirehu szemléletformáló tevékenysége

Április 27-én az A38 hajón kiderültek a PPH Media szaklapkiadó első Greengage – a zöld elkötelezettség díja versenyének eredményei. A megmérettetésre 41 pályázat érkezett, négy fő kategóriában, melyből 20 került a döntőbe. A Mirehu Nonpofit Kft. elmúlt három évben végrehajtott szemléletformálási tevékenységével a kommunikációs megoldások kategóriájában a legjobbnak bizonyult.

 

A zsűri két körben értékelte a pályázatokat szakmai szempontok szerint, megvizsgálva, hogy a pályázat milyen előrelépést mutatott fenntarthatóság szempontjából a korábbi saját állapotához/szintjéhez és/vagy a hasonló, piacon elérhető termékekhez/szolgáltatásokhoz/folyamatokhoz képest, milyen jövőbeni hatásai lehetnek a projektnek, mennyire innovatív az elvégzett tevékenyég és milyen hatással volt a vállalati szervezet fejlődésére.

 

A Mirehu az elmúlt három évben lépésről lépésre építette fel szemléletformáló tevékenységét, amelynek bemutatásával nevezett be a fenntarthatósági versenyre.

A társaság elkötelezett a szemléletformálás iránt, az elmúlt években számos olyan intézkedést tett, mely lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak betekinteni a hulladékgazdálkodásba, a helyes gyűjtési és kezelési gyakorlatokba, egyúttal egy fenntarthatóbb gondolkodásmód és életvitel kialakítására.

A kommunikációs megoldások kategóriában öt pályázat érkezett, melyek közül a zsűri a Mirehu szemléletformáló tevékenységét választotta kategóriagyőztesnek.

Bár a díj az elmúlt évek munkáját ismerte el, a szemléletformáló tevékenység fejlesztése már az éven folytatódott a hulladékgazdálkodó cégnél. Elindításra került a vállalat TikTok csatornája, ahol a videókban ismeretbővítő információk is megjelennek a társaság hulladékgazdálkodási tevékenységéről és megépítésre került a MakuTruck, a gyerekek által vezethető elektromos kukásautó a szelektív hulladékgyűjtés megfelelő gyakorlatának elsajátításához.

Június 13-án debütál a Ma-Kukáció, ahol egy szakmai nap keretében a nyári pihenőre szereznek majd hulladékgazdálkodási, fenntarthatósági tudást az iskolások. A játékokkal teli napot az Alma együttes koncertje fogja zárni.

 

 

A mellékelt képen: Somfay Dorottya (PPH Media, Business Unit Director) zsűritag és Ladányi Roland (Mirehu Nonprofit Kft.) ügyvezető

Fotó: Gyurkovics Anna/PPH MEDIA

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…