2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Gondoskodó, zöld Miskolc – Hatezernél is többen jelentkeztek a nemrég lezárult LED-csereprogramra

Gondoskodó, zöld Miskolc – Hatezernél is többen jelentkeztek a nemrég lezárult LED-csereprogramra

Az elmúlt héttel lezárult a Gondoskodó Miskolc szociális és támogató csomagban meghirdetett LED-csereprogram – az ingyenesen kérhető, energiatakarékos fényforrásokra olyan nagy volt az igény, hogy az eredeti, szeptember 30-i jelentkezési határidőt egy héttel meghosszabbították.

 

Az újabb határidő lejártáig hatezernél is többen regisztráltak a CYEB jóvoltából Miskolcon is elérhető csereprogramra, amelyben a hagyományos, nagyobb energiaigényű villanykörtéket lehet modern, takarékos fényforrásokra cserélni. A korszerűbb izzók alacsonyabb villanyszámlát, éves szinten pedig akár 50 ezer forintos megtakarítást is jelenthetnek a miskolci családoknak.

 

Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere korábban a CYEB szentendrei raktárában személyesen győződött meg arról, hogy a programnak köszönhetően minden pályázó miskolci családnak jut majd LED-izzó.

 

Az eddig sosem látott mértékű infláció, az árak drasztikus emelkedése, a rezsicsökkentés részleges kivezetése és az amiatt bekövetkezett rezsiár-robbanás miatt családok sokasága kerülhet nehéz helyzetbe Miskolcon is, a városvezetés és Miskolc MJV Önkormányzata – amelynek szintén meg kell küzdenie az elszabadult energiaárakkal és a kiszámíthatatlan gazdasági környezettel – éppen ezért próbálja erőn felül teljesítve segíteni a miskolciakat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek