2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Gondoskodó, zöld Miskolc – Hatezernél is többen jelentkeztek a nemrég lezárult LED-csereprogramra

Gondoskodó, zöld Miskolc – Hatezernél is többen jelentkeztek a nemrég lezárult LED-csereprogramra

Az elmúlt héttel lezárult a Gondoskodó Miskolc szociális és támogató csomagban meghirdetett LED-csereprogram – az ingyenesen kérhető, energiatakarékos fényforrásokra olyan nagy volt az igény, hogy az eredeti, szeptember 30-i jelentkezési határidőt egy héttel meghosszabbították.

 

Az újabb határidő lejártáig hatezernél is többen regisztráltak a CYEB jóvoltából Miskolcon is elérhető csereprogramra, amelyben a hagyományos, nagyobb energiaigényű villanykörtéket lehet modern, takarékos fényforrásokra cserélni. A korszerűbb izzók alacsonyabb villanyszámlát, éves szinten pedig akár 50 ezer forintos megtakarítást is jelenthetnek a miskolci családoknak.

 

Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere korábban a CYEB szentendrei raktárában személyesen győződött meg arról, hogy a programnak köszönhetően minden pályázó miskolci családnak jut majd LED-izzó.

 

Az eddig sosem látott mértékű infláció, az árak drasztikus emelkedése, a rezsicsökkentés részleges kivezetése és az amiatt bekövetkezett rezsiár-robbanás miatt családok sokasága kerülhet nehéz helyzetbe Miskolcon is, a városvezetés és Miskolc MJV Önkormányzata – amelynek szintén meg kell küzdenie az elszabadult energiaárakkal és a kiszámíthatatlan gazdasági környezettel – éppen ezért próbálja erőn felül teljesítve segíteni a miskolciakat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…