2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Fenntarthatósági mentor lett a Mirehu

Vállalkozz Fenntarthatóan! címmel indított országos programot a hazai kkv-k számára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Az MKIK és a program célja, hogy a kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tegye a fenntarthatóság mindennapi vállalati működésben alkalmazható gyakorlatának szakértők és mentorok bevonásával történő megismerését.

A mentorok olyan releváns tapasztalatokkal rendelkező vállalkozások, amelyek szívesen elmondják, mi vezette őket a szemléletváltáshoz, hogyan vált a valóban felelős gondolkodás a mindennapjaik részévé, illetve egy-egy céglátogatás keretén belül megmutatják, hogyan valósították meg a fenntarthatósághoz kapcsolódó projektjeiket.

A MiReHu Nonprofit Kft. a környezeti fenntarthatóság témáján belül a hulladékhoz kapcsolódó témakörben vállalt mentor szerepet. A társaság jó példával jár elől a hulladékgazdálkodás terén, ezért örömmel vállalta el ezt a megtisztelő és előremutató feladatot, hiszen kiemelten fontosnak tartja, hogy megszólítson a környezetvédelem és a fenntarthatóság fontosságára való figyelemfelhívás érdekében mindenkit – így a vállalkozásokat is.

A MiReHu igyekszik majd olyan tanácsokkal és iránymutatásokkal ösztönözni a program Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Heves megyei résztvevőit, amelyek elindíthatják őket a környezettudatos működés terén.

A fenntarthatósági mentor programról bővebben a www.vallalkozztudatosan.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők, ahol további jelentkezők számára is biztosítja a kamara a részvétel lehetőségét.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek