2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
"IDEGEN NYELVVEL ZEMPLÉNÉRT"

„IDEGEN NYELVVEL ZEMPLÉNÉRT”

"IDEGEN NYELVVEL ZEMPLÉNÉRT"A Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány partnerségben a dLANG-Special Speciális Nyelvi Szolgáltató céggel új programot indít.

A kis és közepes vállalkozások, a térség terület és vidékfejlesztésben érdekelt szervezetek, és az idegenforgalom szereplői számára egy újszerű komplex nyelvi szolgáltatáscsomag biztosítása, mely révén bővíthetik üzleti lehetőségeiket. A program új piacokat, új partnereket, befektetőket, turistákat, új munkahelyeket jelenthet a Zemplén Régiónak.

A program a magyarországi Zemplén térségben indul el, része az „Idegen Nyelvvel a Megyéért” programnak és kiterjesztésre kerül a Zemplén Eurorégióra és Magyarország területén B-A-Z. megyére és terveink szerint az Észak-magyarországi régióra.

E program nyitókonfeneciája lesz április 26-án Sátoraljaújhelyen a Zemplén Európa Ház-ban, amelyen Juhász István ügyvezető igazgató megnyitója után,„Az EU nyelvi ágazata: Nemzetközi sikertörténet”címmel Jancsi Beáta az EU Biz. Többnyelvűségért felelős tisztviselője,„Nyelvtudás segíti a vállalkozást” címmel Dr. Prószéky Gábor nyelvészprof., az „EU” üzleti fórum tagja, „Németország idegenforgalmi és kulturális szokásai, különbségek itthon és Európában” címmelLanski Elfrun tanár, idegenvezető,az „Idegennyelvvel Zemplénért” program vállalkozói kérdőíves felmérés tapasztalatairól pedig Demkó Rita, dLANG-Special Bt. ügyvezetője tartanak előadást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek