2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Visszatért a képernyőre Mádai Vivien

Aligha tagadhatja le balatoni gyökereit Mádai Vivien, aki a héten  a Több mint TestŐr életmód és egészség magazin társműsorvezetőjeként egy balatoni fesztivál programjáról beszélgetett vízibiciklizés közben a Városligeti-tavon.  Vivien bevallotta: ez a riportot élvezte a legjobban, hiszen gyerekkorában is sokat tekert a vízen, szülővárosában Balatonfüreden.  

Mádai Vivien, jelenleg szülési szabadságát tölti, Balatonfüreden nőtt fel, szülei révén a mai napig sok időt tölt a tóparti városban.
– Nem titkolt szándékom, hogy idősebb koromban szeretnék visszaköltözni Balatonfüredre, a szüleim mai napig ott élnek. Szívügyem a magyar tenger, most nyárra is leköltöztünk, ez az első nyaram a kisfiammal – magyarázta a csinos műsorvezető, aki kikapcsolódásnak fogta fel a forgatócsoporttal eltöltött időt.  A műsorvezető tavaly szeptemberben adott életet első gyermekének, Zénónak. Viviennek a család az első, friss diplomásként egy percet sem gondolkodott azon, hogy ennyire fiatalon édesanya legyen, sőt arra buzdított minden huszonéves kortársát, hogy merjenek szülni karrierjük első éveiben is, majd felvállalta szülés utáni testét minden hibájával együtt. A mostanra újra bombaformába került műsorvezető később azt is elárulta, hogy maga a szülés sem úgy alakult, ahogy elképzelte, tizenkilenc órán át vajúdott, sokáig rémálmok gyötörték és őt sem kímélte a szülés utáni depresszió.  
Vivien számára fontos az egészség, mióta édesanya lett újragondolta, hogy milyen alapanyagokból készíti el gyermeke ételeit.
– Mióta Zénó megszületett kevesebb időm jut enni, de az ő étkezéseire nagyon odafigyelek, fontos, hogy tápanyagokban dús ételekhez jusson, előnyben részesítem az organikus és biotermékeket. Mióta anya vagyok, sokkal szélesebb palettán mozognak az étkezéseink, több ételt ismerek, próbálom felkutatni azokat az alapanyagokat, amik a legjobban hozzájárulnak gyermekem fejlődéséhez – mondta el Vivien, aki a Vegetáriánus Fesztivál kapcsán egy piacra látogatott el.
Ha már gyermekeink egészségéről van szó, Vámos Erika a Több mint TestŐr életmód magazin háziasszonya komolyabb témáról, a primer immunhiányos állapotról kérdezte dr Kriván Gergelyt. Az Immunhiányos Betegek Egyesületének a munkatársa leszögezte, hogy a veleszületett immunhiányos állapotok többsége – különösen a súlyos formák – már gyermekkorban megnyilvánulnak, de vannak olyan veleszületett immundefektusok amely akár felnőttkorban jelenik meg először.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum