2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Végre kiderült, mikor indul az Exek az édenben

Taktikázás, sírás és cicaharc is várható a VIASAT3 új valóságshow-jában

Végre kiderült, mikor indul a VIASAT3 legújabb párkereső reality-je, az Exek az édenben. A valósághow április 18-án debütál a csatornán.

 

A VIASAT3 saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük. Az angol Ex on the Beach formátum alapján készült műsor ugyanis nem hagyományos párkereső: a gyönyörű luxusvillába elsőként beköltöző három fiúhoz és három lányhoz hetente érkeznek új játékosok, akik azonban nem lesznek ismeretlenek a számukra, hiszen exbarátaikról vagy exbarátnőikről van szó.

 

A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a nézők nemcsak egzotikus helyszínekre, hanem valódi drámára is számíthatnak a meseszép szigeten.

 

„Egy epizód sem fog unalmasan telni. Bevallom, volt olyan kiszavazó ceremónia, ahol én is csak kapkodtam a fejem és döbbenten álltam. Szerelmi vallomás, sírás, veszekedés, cicaharc… lesz itt minden. A szereplők alkalmanként túltesznek egy brazil szappanoperán is” – mesélte a volt szépségkirálynő.

 

A tét nem kicsi, hiszen a műsorban hetente kiszavaznak valakit a játékosok, és a legvégén csak egy pár marad, aki hazaviheti a főnyereményt. A játék és a taktikázás mellett azért persze a szerelemre is jut majd idő.

 

„Nagyon vegyes és érdekes csapat jött össze, és elárulom, voltak olyan párok, akik körül már az első pillanattól kezdve izzott a levegő” – mondta Sylvi.

 

Az, hogy végül kik jönnek össze, és kik maradnak hoppon, április 18-tól kiderül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek