2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Vasútállomásig szökött a medve a cirkuszból

Kalandos életükről meséltek a Donnert cirkuszdinasztia tagjai a Lakástalkshowban

Kutyának nézte a cirkuszból megszökött medvét egy idős néni a vonyarcvashegyi vasútállomáson, de nem ez volt az egyetlen kalandos történet a kétszáz éves múltra visszatekintő Donnert cirkuszdinasztia életében. Két tagjuk, Donnert Richárd és Kraj Edward a ma esti Lakástalkshowban azt is elmesélte, milyen lakókocsik között felnőni, és hogyan lehet párt találni.

A cirkusz nem veszélytelen műfaj, különösen, ha állatok is szerepelnek a műsorban, de balesetek szerencsére a legritkább esetben történnek. A cirkuszos dinasztiák tagjai között persze mindig akad egy-két érdekes történet, amire később évekig emlékeznek.

A kétszáz éves cirkuszi múltra visszatekintő Donnert családban néhány évtizede egy medve okozott riadalmat.

„A medve lomha állatnak tűnik, de valójában nagyon gyors, amit az egyik kellékesünk meg is tapasztalhatott, amikor még a nyolcvanas években Vonyarcvashegyen léptünk fel” – mesélte a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában Donnert Richárd és Kraj Edward, akik évtizedek óta járják a településeket családi cirkuszukkal.

„A fiúra többször rászóltunk, hogy óvatosan pakolja a kellékeket, de egy hirtelen mozdulatnál a medve megriadt, és maga alá rántotta. Bántani nem tudta, mert rajta volt a szájkosár, csakhogy miközben a többiek megpróbálták róla leszedni az állatot, a medve elszaladt, és a szájkosár is lekerült róla. A sötétben egészen a vasútállomásig jutott, ahol leült egy vonatra váró idős asszony mellett. A néninek megpróbáltuk jelezni, hogy óvatosan menjen arrébb, mire ő lenézett, megpaskolta a medve fejét, és csak annyit mondott: drágáim, nem félek én a kutyáktól” – fejezték be az elképesztő történetet a cirkuszos dinasztia tagjai, akik később sem mondták meg a nőnek, hogy valójában egy medvét simogatott.

A Lakástalkshow ma esti adásában Richárd és Edward a kalandok mellett több kulisszatitkot is elárult a vándorcirkuszosok életéről.

„Jobb gyermekkort nem is kívánhatnánk magunknak. Mindenünk megvolt: szabadság, boldogság, és legfőképpen összetartó család” – mondták Lovász László műsorvezetőnek, akinek azt is elárulták, hogyan alakul egy cirkuszos szerelmi élete.

Lakástalkshow – minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek