2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Tankcsapda a Főnix csarnokban, de mégsem

Dupla DVD-vel és CD-vel jelentkezik október közepén a Tankcsapda, majd külföldi turnéra Angliába, az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába indulnak – mondta el a zenekar csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben.

A tavalyi, 25. jubileumi debreceni Főnix csarnokbeli koncert teljes anyaga két-két DVD-n illetve CD-n egyben, kizárólag a MOL kutakon kapható majd. A négy lemezes kiadvány nem csak csomagolásában lesz exkluzív és egyedülálló, hanem árképzésében is, mindössze 1490 forintos áron kerül forgalomba. A minőségre a felvételnél és az utómunkálatnál használt csúcstechnika a garancia, illetve a koncertfilmet az a Király István vágta, aki Antal Nimród mellett, a Metallica filmen is dolgozott. A dupla DVD-nek továbbá filmes intrója is lesz, amit több országban vettek fel. Forgattak Magyarország mellett például Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és a Magyar Honvédség szolnoki helikopter bázisán is. Fejes Tamás szerint ez még izgalmasabbá teszi az októberben érkező Tankcsapda-anyagot.

Sidlovics Gábor gitáros elmondta, a kiadvány megjelenése egy jól sikerült klippel egészül még ki, ami a „Koponyák és csontvázak” című dalhoz készült. A dalban vendégénekes az Ektomorf frontembere Farkas Zoli, a videót az Alvin és a Mókusokból Alvin rendezte.

A jubileumi év után februártól intenzív koncertezésbe kezdett a Tankcsapda. Idén száznál is több koncertet ad a trió, számos külföldi országot érintett eddig a lemezbemutató turné. A csúcspont még hátra van, októberben Angliában öt, novemberben pedig az Egyesült Államokban és Kanadában nyolc koncerten játszanak.  Újdonság továbbá, hogy elmarad a hagyományos év végi nagykoncert a Főnixben, de a rajongók nem maradnak Debrecenben Tankcsapda nélkül, egy helyett három koncertet tartanak: december 28-29-30-án a belvárosi Roncsban, a Nagyerdei Stadionban lévő HALL-ban, és a Kassai úti Lovardában lépnek fel.

„”Ilyet még nem csináltunk, de reméljük, jól fogadják a mini debreceni turnét a Tankcsapda rajongói” – fűzte hozzá Lukács László. „Újdonsággal, számunkra is friss dologgal szerettünk volna előállni, ami túlmutat a bevett sémákon. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy nagyszabású koncert helyett idén három kisebb helyszínen, egymást követő három napon zárjuk le az egész éves turnénkat. Mindhárom helyszín befogadóképessége jóval kisebb ugyan, mint a Főnixé, de szerintünk a közönségnek tetszeni fog, hogy emberközelibbek lesznek ezek a fellépések.”

Tankcsapda_DVD_es_koncert_sajtoanyag_letoltheto.doc

www.tankcsapda.com

www.facebook.com/tankcsapda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum