2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Szolnoki Péter a Sztárportréban!

Belül mindig fiatalok maradunk!

„8 évesen kezdtem muzsikálni, mint fuvolista, és 10 évesen már egy zenekarban játszottam. A hangszer nekem a karom meghosszabbítása, hiszen pici korom óta hozzám nőtt. A Bon-Bon zenekar lemezein is nagy szeretettel fuvolázok, és máshol is ahova hívnak.


A jövő év egy jubileum lesz, mert én 50 éves leszek, a Bon-Bon pedig 25.

Török Tomival most már ez egy hosszabb házasság, hiszen 1993 óta ismerjük egymást, és dolgoztunk együtt már a Bon-Bon előtt is. Azóta pedig járjuk a vidéket folyamatosan, és hála Istennek még a kint élő magyarok is hívnak, voltunk például Ausztráliában, Angliában, Amerikában, úgyhogy ez nagyon nagy öröm számunkra.

Egy régi álmunk vált valóra.

Tomival (Török Tamás) 19 éve terveztünk színpadra állítani egy Bon-Bon musical-t, ami tavaly december 7-én sikerült. Megvalósult az álom! A Hadart Színház művészeivel, Háda János rendezésében tudtuk bemutatni, az a címe hogy Haverok, Buli, Bon-Bon.

Nagyon fontosnak tartom, hogy olyan dalok is szülessenek a Bon-Bon mellett, amelyek régóta foglalkoztatnak a témájukat tekintve. Most például Mészáros Tomi felvidéki musical színész, énekes barátommal egy olyan dalt énekeltünk fel, aminek én írtam a zenéjét, Duba Gábor a szövegét, és arról szól, hogy nincsenek határok, a dal összeköt minket.”

https://youtu.be/jm78UgQR2bM

További részletek: https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek