2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Szépségekről indul új minisorozat

Október 3-tól egy hónapon át minden nap szépségkirálynők tűnnek fel a VIASAT3, az AXN és a Sony Movie Channel csatornákon. A Nemzet Szépe minisorozat az azonos nevű szépségverseny kulisszái mögé enged betekintést, ráadásul a nézőknek aktív beleszólást enged a végeredménybe.
A Nemzet Szépe döntősei a Sony-csatornák képernyőjére költöznek. Október 3-tól egy minisorozatban ismerhetik meg a VIASAT3, az AXN és a Sony Movie Channel nézői a szépségeket, emellett a verseny kulisszái mögé is benézhetnek.

A Nemzet Szépe különlegessége, hogy bár 21 és 27 éves kor között bárki jelentkezhetett, kiemelten fontos volt a természetesség: plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a királynők körében. Az elvárások szerint a versenyzők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is.

Bár a győztes személye már ismert, a közönségdíjasról a Sony-csatornák nézői dönthetnek: október 3-tól a www.nemzetszepe.hu oldalon fut szavazás. A tét nem kicsi, hiszen a közönségdíjas az idei nyertessel, Fenesi Krisztinával együtt képviselheti országunkat Balin a Miss Nation döntőjében.

Az egy hónapon át futó minisorozat narrátora Kovács Áron, akinek személyesen is volt alkalma megismerkedni az indulókkal, hiszen több napon át forgatott velük, valamint a döntő házigazdája is ő volt.

Az internetes szavazatokat Tóth Nórára, Kálvári Múzsára, Teslér Petrára, Ricza Nikolettre, Rapács Grétára, Krehlik Lizára, Stankovics Beátára, Deiacobis Alice-ra adhatják le a nézők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek