2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Patai Anna új klipjének főszereplője egy rejtélyes idegen

Patai Anna új klipjének főszereplője egy rejtélyes idegen

A fiatal énekesnő a Sláger Híradóban szívügyeiről is mesél

Patai Annát nem csupán a nyári szünet teszi boldoggá mostanában – az énekesnő a napokban mutatta be legújabb videoklipjét a rajongóknak. A Sláger TV csütörtöki hírműsorában Anna a karrierjével kapcsolatos aktualitások mellett azt is elárulja: rátalált-e a szerelem.

„Nagyon boldog vagyok, mert a Jogom Van Szeretni című dalom klipje, amit a Lurdy moziban mutattuk be, nagyon tetszett a rajongóknak és a vetítésre megtelt a terem. A klipben egy pincérlányt alakítok, aki összeveszett a pasijával. A srác más lányokat hoz be a helyre, ahol dolgozom, hogy bosszantson. Azonban én sem hagyom magam – nem kímélem a lányokat, kiszúrok velük. A történet a várakozások ellenére nem happy enddel ér véget: a srácot én hagyom el” – mesélte Anna.

Az énekesnő a klip egyik érdekességére is felhívta a figyelmet – a férfi főszerepet ugyanis egy rejtélyes idegen kapta, akit Anna egy katonai bemutatón látott meg egyenruhában. „Megtetszett a katonai szerelésben a srác és megkérdeztem, hogy vállalná-e a főszerepet a videoklipemben. Nagyon meglepődött, de végül elfogadta a felkérést. Rengeteget nevettünk a forgatáson, jó volt a hangulat – azóta is tartjuk a kapcsolatot, jó barátok lettünk.” Az énekesnő egyébként szerelmi életéről titokzatosan nyilatkozott: „Van, aki tetszik, akivel beszélgetek – ha lesz barátom, az az én kis magánügyem lesz.”

A 16 éves énekesnő első lemezét készíti épp, azonban a fellépések és a stúdiómunka mellett élvezi azért az iskolaszünetet is. „Év közben sokat tanultam, de mindenből szuperül vizsgáztam. Imádom a nyári szünetet! Szabadidőmben zenét hallgatok – Christina Aguilera az egyik kedvencem és példaképem is, hihetetlenül jó hangja és stílusa van. A barátnőimmel sétálni szoktam, fagyizni megyünk, esetleg megnézek egy filmet – a horrortól ugyan félek, de egy jó vígjáték vagy egy szerelmes alkotás bármikor jöhet” – avatott be a mindennapjaiba Anna.

Patai Anna a Sláger Híradó vendége lesz július 16-án 17 órától, ahol további kulisszatitkokat oszt meg új klipjéről és mesél terveiről is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek