2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Őszi szépségtippek a Miss Balaton győztesétől

Rákos Lili a természetességre esküszik

Csakúgy, mint a ruhatárunkon, az arcápolási rutinunkon is érdemes változtatni, ahogy beköszönt a hideg. Bár az új évszak egyelőre a szebbik arcát mutatja, Rákos Lili, a Miss Balaton 2017 győztese már őszi üzemmódra kapcsolt, most pedig azt is elárulja, melyek azok az apró trükkök, amiket szívesen bevet, ha a mindennapi bőrápolásról vagy éppen az őszi sminkről esik szó.

Míg nyáron az erős UV sugárzás ellen, ősszel a hideg széllel szembe kell megvédeni bőrünket. Rákos Lili, a Miss Balaton 2017 győztese ilyenkor sem veszi félvállról a megfelelő bőrápolást és bevált praktikákkal védekezik az időjárás okozta kellemetlenségek ellen.

„Ősszel sem feledkezem meg a fényvédelemről, de a nyári napozásokat követően sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek a bőr regenerálására. Amellett, hogy sok folyadékot iszom, mind a kéz, mind pedig az arckrémem textúráját zsírosabb állagúra cserélem, illetve heti egyszer le is radírozom az arcbőröm. Ilyenkor gyakran előjönnek rajtam az őszi fáradtság jelei, amitől nyúzottabbnak tűnik a bőröm, de erre is van egy rituálém. Készítek egy meleg fürdőt holt-tengeri sóval, utána pedig jöhet a „beauty sleep” – árulta el a fiatal szépség.

Rákos Lili nem csak a bőrápolás, de a sminkelés terén is az egyszerűségre esküszik. Meleg tónusaihoz pedig remekül illenek az ősz natúr színei. „A hétköznapokban a természetes, szinte láthatatlan smink a kedvencem. A reggeli hideg vizes arcmosást követően felkenem a nappali arckrémem, amit egy könnyű állagú BB-krém követ, majd egy kis szempillaspirál és egy semleges színű ajakápoló. Az arccsontomat szívesen hangsúlyozom egy kis bronzosítóval, hogy picit tovább tartson a nyári napbarnított színem.  Ha egy esti bulira kerül sor, többnyire ezt az alapsminket szoktam feldobni, egy erősebb rúzst választok és esetleg egy hangsúlyosabb pirosítót. És persze mindig arra törekszem, hogy a sminkem összhangban legyen az aznapi öltözetemmel” – mondta el a Miss Balaton idei győztese.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek