2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Olimpikon hetek a Bajnokok Listájában

Kovács Katalin, Czene Attila és Szász-Kovács Emese kedvenc zenéi a Sláger TV-n

Tudta, hogy Kovács Katalin hatalmas Madonna rajongó? Vagy, hogy Czene Attila egyik kedvenc zenei műfaja a hard rock? És azt, hogy amikor Szász-Kovács Emese meghallja a Dirty Dancing 2 valamelyik betétdalát, saját kubai élményei jutnak eszébe? Mindez, és még sok más érdekesség kiderül a Bajnokok Listája című műsorból, amelyben az elkövetkezendő hetekben olimpikonjainkat teljesen új oldalukról ismerhetik meg a Sláger TV nézői.

Milyen számokat kedvel Kovács Katalin, Czene Attila és Szász-Kovács Emese? Játszottak-e valaha hangszeren? Szoktak-e énekelni? Volt-e maghatározó koncertélményük? Mindez kiderül a következő hetekben a Sláger TV Bajnokok Listája című műsorából, amelyben az olimpikonok zenei ízlésükről mesélnek, miközben megosztják a nézőkkel a kedvenc slágereikhez köthető élményeiket is.

Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozónőnek igen változatos a zenei ízlése: kedveli többek között Madonna, Rúzsa Magdi, Charlie és Presser Gábor dalait, de szívesen hallgatja a Faithless, No Doubt és a Vaya Con Dios slágereit is. „Életem egyik legmeghatározóbb száma Tanita Tikaramtól a Twist in my sobriety, amelyet az édesapám sokszor hallgatott, és így teljesen belém ivódott” – árulta el Kovács Katalin, aki egyébként hatalmas Madonna rajongó, és élete egyik legemlékezetesebb koncertélménye is az énekesnőhöz fűződik.

„Az István a király előadást gyerekként láttam a szülővárosomban, a szegedi Dóm téren. Szívesen hallgatom a betétdalokat a kocsiban, otthon vagy bárhol, nemzeti büszkeséggel töltenek el ezek a dallamok” – mondta el Czene Attila olimpiai bajnok úszónk, aki a Sláger TV Bajnokok Listájában kedvencei közé sorolta többek között a Nickelback, az Edda, a Guns N’ Roses és a Coldplay együtteseket is.

Czene Attila zenei ízlésétől nem áll túl távol Szász-Kovács Emeséé sem: a párbajtőrvívó világklasszis nagyon szereti ugyanis a Metallica Nothing Else Matters című slágerét. „A zene a mindennapjaim része: rengeteget segít az edzések alatt, de a versenyek előtt is meghallgatom a a kedvenc számaimat” – mesélte az olimpikon, aki nagyon szereti a Dirty Dancing 2 betétdalait, amelyek egyik kedvenc országára, Kubára emlékeztetik őt.

Olimpiai bajnok hetek a Sláger TV Bajnokok Listájában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek