2021. 09. 21. kedd

Máté, Mirella
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF

Olimpikon hetek a Bajnokok Listájában

Kovács Katalin, Czene Attila és Szász-Kovács Emese kedvenc zenéi a Sláger TV-n

Tudta, hogy Kovács Katalin hatalmas Madonna rajongó? Vagy, hogy Czene Attila egyik kedvenc zenei műfaja a hard rock? És azt, hogy amikor Szász-Kovács Emese meghallja a Dirty Dancing 2 valamelyik betétdalát, saját kubai élményei jutnak eszébe? Mindez, és még sok más érdekesség kiderül a Bajnokok Listája című műsorból, amelyben az elkövetkezendő hetekben olimpikonjainkat teljesen új oldalukról ismerhetik meg a Sláger TV nézői.

Milyen számokat kedvel Kovács Katalin, Czene Attila és Szász-Kovács Emese? Játszottak-e valaha hangszeren? Szoktak-e énekelni? Volt-e maghatározó koncertélményük? Mindez kiderül a következő hetekben a Sláger TV Bajnokok Listája című műsorából, amelyben az olimpikonok zenei ízlésükről mesélnek, miközben megosztják a nézőkkel a kedvenc slágereikhez köthető élményeiket is.

Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozónőnek igen változatos a zenei ízlése: kedveli többek között Madonna, Rúzsa Magdi, Charlie és Presser Gábor dalait, de szívesen hallgatja a Faithless, No Doubt és a Vaya Con Dios slágereit is. „Életem egyik legmeghatározóbb száma Tanita Tikaramtól a Twist in my sobriety, amelyet az édesapám sokszor hallgatott, és így teljesen belém ivódott” – árulta el Kovács Katalin, aki egyébként hatalmas Madonna rajongó, és élete egyik legemlékezetesebb koncertélménye is az énekesnőhöz fűződik.

„Az István a király előadást gyerekként láttam a szülővárosomban, a szegedi Dóm téren. Szívesen hallgatom a betétdalokat a kocsiban, otthon vagy bárhol, nemzeti büszkeséggel töltenek el ezek a dallamok” – mondta el Czene Attila olimpiai bajnok úszónk, aki a Sláger TV Bajnokok Listájában kedvencei közé sorolta többek között a Nickelback, az Edda, a Guns N’ Roses és a Coldplay együtteseket is.

Czene Attila zenei ízlésétől nem áll túl távol Szász-Kovács Emeséé sem: a párbajtőrvívó világklasszis nagyon szereti ugyanis a Metallica Nothing Else Matters című slágerét. „A zene a mindennapjaim része: rengeteget segít az edzések alatt, de a versenyek előtt is meghallgatom a a kedvenc számaimat” – mesélte az olimpikon, aki nagyon szereti a Dirty Dancing 2 betétdalait, amelyek egyik kedvenc országára, Kubára emlékeztetik őt.

Olimpiai bajnok hetek a Sláger TV Bajnokok Listájában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum