2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Nagy Zsolt Leot kiengedik a kórházból

Jobban vannak a Sláger TV munkatársai

Hétfő este szenvedtek súlyos autóbalesetet az M7-es autópályán a Sláger TV munkatársai, akik szerencsére már jobban vannak. A csatorna műsorvezetőjét, Nagy Zsoltot – akit korábban VV Leoként ismert meg az ország – ma már remélhetőleg ki is engedik a kórházból. Leo elmesélte, hogy pontosan mi történt, és hogy milyen sérüléseket szenvedtek.
Hétfő este a Sláger TV stábja, Nagy Zsolt Leo műsorvezető és három operatőr kollégája egy tihanyi forgatás után hazafelé tartott az M7-es autópályán. Tárnok közelében szabályosan haladtak kisbuszukkal, amikor hirtelen egy hatalmas csattanást, lökést éreztek. Hátulról beléjük szaladt egy személyautó, amely az autópálya közepére lökte őket, ahol egy kamionnal ütköztek össze. A Sláger TV autóját a Zeneposta című kívánságműsor házigazdája, Nagy Zsolt Leo vezette, aki így emlékszik vissza a történtekre.

„Magunk se tudjuk, hogy mi történt pontosan, nagyon váratlanul ért az ütközés, az egész szörnyű volt: csak az autópálya közepén tudtunk megállni. A mentők tartottak tőle, hogy csonttörést szenvedtem és én is nagyon megijedtem, mert nem tudtam mozogni. Szerencsére a CT és röntgen után kiderült, hogy csak zúzódásaim vannak, illetve agyrázkódásom. Már jobban vagyok testileg és lelkileg is, ezért ma remélhetőleg ki is engednek a kórházból. Hála az égnek a többiek is jól vannak és senki nem szenvedett maradandó sérülést” – mesélte a Sláger TV műsorvezetője, aki azóta rengetegszer visszapörgette magában a történteket.

„Sikerült úgy kormányoznom, hogy az autónk ne boruljon fel, de akkor is hatalmas csoda, hogy nem maradtunk ott. Fogta valaki a kezünket” – tette hozzá Leo.     

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum