2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 366 HUF
1 GBP 429 HUF
50080_jpg

Muri Enikő a Sztárportréban!

50080_jpgAz énekesnő szerint minden napot úgy kell élni, mintha az lenne az utolsó. Eljátszottunk a gondolattal, hogy tényleg a mai az utolsó.

 “Sikerült az elmúlt években úgy alakítani a dolgaimat, hogy ha egyszer vége, akkor tudjam azt mondani, hogy tiszta a lelkiismeretem – mindenkit felhívtam, mindent megtettem amit akartam. Ez egy folyamat. Sokkal türelmesebb, elfogadóbb lettem, magamhoz képest egy nagyobb átalakuláson mentem keresztül.”

 

Enikő szakmai életében az egyik legnagyobb változás az volt, amikor a Sugarloaf zenekarhoz csatlakozott énekesnőként. Magánéletében egy műtét is okozott olyan változást, ami felnyitotta a szemét. Enikő életében korábban is rendszeres volt az egészségügyi szűrés, talán ennek is köszönhető, hogy jelenleg is a legjobb formájában láthatjuk színpadon.

https://youtu.be/MLr3OTOwZLk

forrás:www.sztarportre.hu

 

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Én nem vagyok erős, én gyenge vagyok, csak túlélek - vallotta be Szulák Andrea, aki Liebhaber Judit vendége volt az Erősebb igen című műsor soron köve…

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum