2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Molnár Ferenc Caramel a Sztárportréban!

“Dalszerzés előtt van amikor imádkozom. Azt szoktam kérni, hogy különleges élményt tudjak adni annak, aki majd meghallgatja a dalt. A hitemmel kapcsolatos utalások mindig ott vannak a dalokban, mivel ez bennem van és fontos nekem, nem csak a civil életemben, hanem a zenémben is.

 A dalszerzést bármilyen érzelem el tudja indítani. Néha háttérbe kell szorítani az egót, van amikor például nehéz megválni egy versszaktól, de mégis meg kell. Ugyanilyen döntéseket hozunk szerintem a civil életünkben is a hétköznapokban: van amikor nehezünkre esik megtenni valamit, vagy éppen nem megtenni, de mégis kontrolláljuk magunkat, mert nem szeretnénk öncélúvá válni, és kényünk-kedvünk szerint élni.

Ahol a félelem lakik, ott az igazság mindig alternatív: Ha az ember fél, akkor az teljesen át tudja alakítani az igazságérzetét. Nekem is megvan a saját igazságom, neked is, és mindenki másnak is, de ezek igazából alternatívák, és tényleg csak egy igazság van.

A színpad egy nagyon érdekes világ. Azt mondják, hogy a meditációnak egy nagyon különleges állapota a színpadon való éneklés. Fizikailag is nagyon egészséges – nekem volt már olyan, hogy meggyógyultam a színpadon egy koncert alatt.”

https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum