2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Modellversenyt nyert Dubajan a 15 éves Luca

Magyar gyermekek jeleskedtek a Dubajban megrendezett tavaszi International Kids Fashion Week-en. A nemzetközi versenyen a 15 éves Budai Luca tini kategóriában első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat Londonban.

Néhány napja ért haza Dubajból a FashionKids Hungary modellügynökség 13 fős csapata, ahol már hagyományosan minden évben nagyon várják a magyar gyerekeket. A tehetséges gyermekmodellek és kísérőik az International Kids Fashion Week-en vettek részt az Egyesült Arab Emírségekben, ahol több fotózás és divatbemutató szereplői is lehettek.

A divathét egyben modellverseny is volt: számos ország gyermekeit figyelte a zsűri, amely kifejezetten bőkezű volt díjak tekintetében a magyar mezőnnyel. A 15 éves Budai Luca külföldi tervezők ruháiban állt a kifutóra, és nagy büszkeségünkre tini kategóriában első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat Londonban. Luca olyan országok versenyzőiut utasította maga mögé mint India, Afrika vagy Pakisztán.

A magyarok közül a legfiatalabb versenyző a 4 éves Karsai Boglárka volt, aki ugyancsak fődíjat kapott a maga korosztályában. Németh Csengét a legszebb modellnek választották meg, Gergely Kasszandra pedig különdíjas lett.

A FashionKids Hungary modellügynökség vezetője, Bartalovics Ildikó elmondta: szintén büszkék lehetünk Gál Kristófra és Juhász Danira, akik a fiú kategóriában értek el szép eredményt. Rétegi Lili, Tóth Kira, Maja és Habony Bianka pedig a bemutatókon, a versenyeken és a fotózásokon álltak helyt ügyesen.

Legközelebb Las Vergas-ban izgulhatunk a magyar gyermekmodellek sikeréért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek