2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Mit hozzon a nyuszi idén húsvétra?

Igen, tojást mindenképp, de minimum kettőt. Egy kis kolbász sem árt, hiszen csak a tojásokkal nem fogunk jól lakni. Locsolni is tudni kell, hiszen csak akkor jár a megérdemelt jutalom. Akkor most mire is van szükség igazán?

Egy kis izgalom

Bár a húsvét leginkább a gyerekek számára élmény, hiszen lehet menni locsolkodni, azért a felnőtteket se hagyjuk ki a szórásból. Oké, most volt Valentin-nap, így mindenki kiélhette magát, amennyire akarta vagy épp tudta, de miért ne ragadhatnánk meg a pillanatot és az ünnepet egy kis pajzán huncutkodásra? Nézzünk néhány lehetséges variációt, hogy mit is hozzon a nyuszi a piros tojások helyett.

A közös öröm a legfontosabb, avagy aminek mindketten örülni fogtok:

  1. Mondjuk lilát, mint amilyen az Erotikaszigetnél kapható Pretty Love Alice gésagolyó készlet. A gésagolyók tökéletesek az intim izmok erősítésére, és emellett váratlan kéjhez is juttathatnak gyakorlás közben, hála a golyókban lévő súlyoknak. Igazán izgalmas játék, főleg, ha már tudod kezelni őket, és egy unalmas családi összejövetelen ütitek el az időt. Csak meg ne kérdezzék, hogy miért izegsz-mozogsz folyamatosan…

  1. Hogy a láthatatlan, mások előtt is használható, kéjenc játékoknál maradjunk, nagyon jó ötlet lehet egy Pretty Love felcsatolható csiklóizgató. Ha a bugyidba helyezed, szinte teljesen észrevétlen, és persze tartozik hozzá egy vezetékmentes távirányító. Add a pasid kezébe, hogy még jobban szórakozzatok! Soha nem tudhatod, mikor tör rád egy újabb roham és önt el végleg a kéj. Izgalmas és szexis játék.

  1. Ha inkább otthon játszanátok, akkor egy selymes, dizájnos kialakítású vibrátor csak a kedvetekre lehet. Addig játszhattok vele, amíg csak akartok. Ez különösen jó dolog, mivel a nők jelentős részének még nem volt része hüvelyi orgazmusban. Ez hozzásegít az élményhez.

  1. Ha a látvány is fontos, akkor keressetek valamit, ami öltöztet. Egy szexis nyuszilány jelmez, rövid szoknyával és füles hajpánttal? Esetleg egy izgató bimbócsipesz? Semmi akadálya, válasszatok bátran! Arra azért figyeljetek, hogy mindkettőtöknek jó legyen, egyikőtökben se legyen viszolygás az adott szituációtól.

  1. Kedvezzetek a partnernek. Egy roppant izgató Pretty Love péniszgyűrűvel mindketten garantáltan boldogok lesztek. Tökéletesen bőrbarát, és persze tartalmaz egy vibrációval ellátott csiklóizgató részt. Igazán változatosan lehet használni, hiszen akár a herékre is juthat egy kis gyűrű.

Ugye, hogy milyen izgalmas lehet még a húsvét is, ha elég kreatívan csináljátok? Sőt, ha érdekel a BDSM, akár kicsit be is keményíthettek.

Ha még több lehetőség érdekel, keresd az Erotikasziget oldalát, ahol segédeszközök végtelen tárháza várja, hogy válassz! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek