2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Mini Supermodell választás lesz szombaton

Egy kis cukiság: profi modellek lesznek a gyerekekből

Szombaton kerül megrendezésre az ország egyik legnagyobb gyermek divatnapja. A FashionKids Hungary ügynökség rendezvényén fotósok, filmesek, sminkesek, fodrászok, öltöztetők rajongják körbe a gyerekeket. A kifutón bemutató kicsik között több olyan modell is lesz, akik világversenyt nyertek.

Idén másodjára kerül megrendezésre a FashionKids Hungary ügynökség által az egyik legnagyobb gyermek divatnap, amelyen a kis modellek profikká válhatnak. Szombaton komplex programon vehetnek részt az érdeklődők Siófokon: lesz divatshow, hajshow, fotózás és forgatás is.

Összesen 40 kis modell lép majd színpadra, fiúk és lányok egyaránt. Sokan közülük világversenyeket nyertek korábban, vagy különböző országokban nagyon szép sikereket értek el mint a modell pályán mint pedig a szépségversenyeken. Mások mellett a Little Miss World Hungary abszolút győztese, Váradi Évike is indul a bemutatón.

A modellek ismert márkákat mutatnak majd be a gyerekeknek és szüleiknek, de nem csak a színpadon töltött idő számít: fotósok, filmesek, sminkesek, fodrászok, öltöztetők rajongják majd körbe a gyerekeket, akik igazi sztároknak érezhetik majd magukat.

“Ki ne szeretné ha a gyermeke egyszer a csillogás és a pompa árnyékába kerülne? Ki ne szeretné címlapon látni gyermekét. Minden anyának a saját gyermeke a legszebb, mi pedig segítünk kihozni belőlük a legjobbat. A gyerekeket ráaádsul nem csak szebbé és divatosabbá varázsoljuk, hanem összetartó közösséget kovácsolunk” – mondta Bartalovics Ildikó szervező.

Szombaton ráadásul nem csak bemutatókat tartanak, hanem Mini Szupermodellt is választanak: a legjobb kifutó modellt és fotómodellt díjazza majd a zsűri.

“A gyerekek már hetek óta készülnek a nagy napra. Koreográfusaink, Biró Selly és Dóri Zorán nagyon profin készítették fel őket. A divat minden korszakát bemutatjuk: a Gothic, Pin up, Extrem, és Hippi stílusok mellett lesznek vagány utcai ruhák, elegáns báli ruhák, pizsamák, strandruhák és hajshow is” – nyilatkozta a szervező, aki hozzátette: július végén a Tordasi élménybirtokon, a Hashtag fesztiválon rendezik majd meg az első magyarországi világversenyt a gyermekek részére. Eddig több mint 10 ország jelezte, hogy részt kívánnak venni rajta.

A FashionKids Hungary ügynökség által képviselt gyerekek idén több világversenyre is utaznak majd.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum