2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Magyar állampolgár lesz a Nemzet Szépe győztese, Fenesi Krisztina

Magyar állampolgár lesz a Nemzet Szépe győztese, Fenesi Krisztina

A nagyváradi szépség már aláírta a szükséges papírokat, várhatóan néhány hónapon belül hivatalosan is felveheti a magyar állampolgárságot a román mellé. Fenesi Krisztinának muszáj volt megkérnie hivatalosan az állampolgárságot, ugyanis anélkül nem indulhatna a Miss Nation Global döntőjében, Balin.
Nemrég Fenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének. A 21 éves nagyváradi egyetemista Erdélyből származik, román állampolgár. Hamarosan azonban felveszi a magyar állampolgárságot is, már aláírta az ehhez szükséges papírokat a hatóságoknál.

“A dokumentumok most lettek készen Nagyváradon, amikor legközelebb Budapestre utazom, beadom őket a megfelelő helyre. Várhatóan 2-3 hónapon belül hivatalosan is magyar állampolgár leszek. Ezt most azért sürgetem ennyire, mert enélkül nem indulhatnék a Miss Nation Global döntőjén a szabályzat szerint, de egyébként is gondolkodtam már rajta, hogy felveszem, hiszen magyar az anyanyelvem, magyarnak vallom magam” – mondta Fenesi Krisztina, aki jövőre Indonéziában, Balin indulhat majd a Miss Nation nemzetközi döntőjén Magyarország színeiben.

“Már nagyon várom a döntőt, de addig is rengeteg elfoglaltságom van. A döntő óta folyamatosan Budapest és Nagyvárad között ingázom, fotózásokra, interjúkra, próbákra járok. A szépségkirálynői teendők mellett a vizsgáimra is koncentrálnom kell, pár napig még az iskola a legfontosabb” – tette hozzá a Nemzet Szépe idei királynője, aki pszichológusnak készül.

A verseny egyébként még nem ért véget teljesen. Interneten keresztül keresik az idei közönségdíjast, aki Fenesi Krisztinával együtt utazhat majd Balira, hogy megmérettesse magát a Miss Nation nemzetközi mezőnyében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…
Mint két tojás, úgy hasonlít fia, Dávid Hajas Lászlóra! Az ország legismertebb mesterfodrászának gyermeke ugyan nem készül édesapja nyomdokaiba lépni,…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum