2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Lakatos Márk megvált ikonikus bajuszától

A Stíluspárbaj második évadára készülve, nemcsak a műsor, de a műsorvezető, Lakatos Márk is stílust váltott, megvált védjegyévé vált bajuszától. A vadonatúj évad november 13-án indul a Sony Max műsorán, még tart a szereplőválogatás!

Lakatos Márk nagy elhatározásra jutott, új műsora előkészületeinek részeként búcsút intett hosszú fürtjeinek és bajuszának. Nem ez lesz az egyetlen változás a Stíluspárbaj második évadában, a műsor ugyanis új csatornán, a Sony Maxon debütál és kívül-belül megújul. Új díszlet, különleges kihívások és váratlan csavarok várják a nézőket!
“Az ember akkor vált nagyot, ha lezár egy korszakot az életében és egy újat nyit meg. Életmódváltás, párkapcsolat, új kihívások… ;)” – mondta Lakatos Márk a változás kapcsán.
A megújult műsor díszlete izgalmas, színes, gigantikus és látványos, így nemcsak Lakatos Márk stílustippjei kerülnek megújult formában a képernyőre, hanem egy igazi divatmogul főhadiszállásán találjuk magunkat. A versenyzőknek továbbra is minden héten egy megadott feladat szerint kell felöltözniük, sminket és frizurát készíteniük, mindössze két óra alatt. A cél lehet a csábító idomok hangsúlyozása télen vagy éppen egy vörös szőnyeges bevonulás, esetleg egy vadító összeállítás a karácsonyi partyra! Továbbra is a szerencsén múlik, hogy ki mennyi pénzt költhet. A szereplők a játék elején borítékot húznak és 50‐200 ezer forint közötti összegből sáfárkodhatnak.
A műsor zárásaként a divatmániások külön-külön bemutatják az általuk összeállított szetteket, és egymást is pontozzák! Márk a hét fő eseményén, a divatbemutatón értékeli majd a teljesítményeket, ahol kiderül, hogy ki nyeri a kétszázezer forintos heti fődíjat.
Kedvet kaptál? Jelentkezz október 10-ig a Sony Max weboldalán!
Casting felhívó szpot:
Embed: <iframe src=”http://player.theplatform.com/p/spe/b2np7YTx__8H/embed/select/HhBvEMN6m_iI?form=html” width=”480″ height=”270″ frameBorder=”0″ seamless=”seamless” allowFullScreen></iframe>

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…